Om uw tuin in goede conditie te houden, is het belangrijk dat er regelmatig onderhoud gepleegd wordt. Dit geld zowel voor nieuw aangelegde tuinen en terreinen als voor bestaande tuinen. Pas wanneer uw tuin goed onderhouden wordt, kunt u er optimaal van genieten. Hoveniersbedrijf Riedijk verricht het onderhoud voor zowel particulieren als bedrijfstuinen.

Voor velen is het onderhouden van de tuin een vervelende klus welke steeds weer terug komt. Daardoor ziet men de tuin als werk en niet als rustpunt, waar een tuin voor bedoeld is.

Doordat wij met routes werken, kunnen wij u een scherpe prijs bieden. Met de ervaring en kennis die we hebben, kunnen we een schatting maken hoeveel tijd er aan een tuin besteed moet worden. Tijdens het opstellen van de route wordt daarmee rekening gehouden zodat er zo weinig mogelijk tijd verloren gaat.

Onderhoud en de kosten verschillen per tuin. De grootte van de tuin is daarin een belangrijke factor. Er word gekeken welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Wilt u weten wat uw investering zou zijn om het gehele jaar door een prachtige tuin te hebben? Neem dat contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.