Hoveniersbedrijf Riedijk

Hoveniersbedrijf Riedijk brengt tuinen tot leven

Wij zijn niet zomaar hoveniers; wij zijn kunstenaars van het groen, gedreven door een diepe verbondenheid met de natuur en onze opdrachtgevers.

Tuinontwerp

Tuin ontwerp laten maken? Bij Riedijk Hoveniers draait het om jouw wensen.

Tuinaanleg

Tuinaanleg een kosten post? Wij maken er een waardevolle investering van.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is niet iets dat iedereen leuk vindt of de tijd voor heeft.

Waarom kiezen voor ons?

Hovenier zijn is meer dan tuinaanleg, -onderhoud en -ontwerp. Het draait om het creëren van tuingeluk. Een tuin is veel meer dan een stukje grond; het is een levend kunstwerk dat het verhaal van jouw leven of bedrijf vertelt.

Ontdek hier hoe wij tuinen van particulieren en bedrijven in tuinkunst veranderen.

“Tuingeluk is de kracht van de natuur ervaren. Graag geven wij je die ervaring.”

Jan Riedijk, tuinkunstenaar

Wat zeggen onze klanten?

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs…

Riedijk kan ik aanbevelen bij eenieder die goed onderhoud en ook vooral aanleg van de tuin willen realiseren. Bij ons is door Jan Riedijk een ontwerp van de nieuw aan te leggen tuin gemaakt, een paar jaar geleden.

november 25, 2017

tot op heden zijn er nog steeds mensen die langs komen wandelen, die staan kijken en de tuin een heel erg mooi ontwerp vinden.

Avatar for Carlos D’hert
Carlos D’hert

Deskundig en kwaliteit

oktober 2, 2017

Jan heeft naar tevredenheid onze schutting geplaatst. Hij is heel precies te werk gegaan en overlegde constant met ons of het naar ons zin was. Ik ben iemand die erg van de details is en Jan vond het niet erg om iets aan te passen of extra werk te leveren. Daarnaast vond ik hem ook erg vriendelijk en stond hij open voor feedback. Hier een tevreden klant en als er weer iets moet gebeuren weet ik bij wie ik moet zijn.

Avatar for Orestis Katsivelis
Orestis Katsivelis
Laten we uw tuin in optimale proforma brengen

Vragen en antwoorden

Uw tuin veranderen brengt vragen met zich mee. Wij informeren u graag.

De natuur dichter bij de mens brengen en het ontzorgen van de klant, dat zijn de redenen waarom we ons vak dagelijks met hartstocht uitvoeren. Velen zien het aanleggen en het onderhouden van een tuin als een rompslomp. Een vervelend karwei of als klus dat met tegenzin toch maar MOET gebeuren. Op deze manier kunt u niet optimaal genieten van uw eigen tuin.

Het is onze visie dat een tuin is bedoeld om te ontspannen en te kunnen genieten van alle beleving die de natuur met zich mee brengt. Waarom een verre vakantie boeken wanneer u dit gevoel kunt ervaren in uw eigen tuin? Wij hebben de kennis en de benodigdheden om uw droomtuin werkelijkheid te laten worden. Graag nemen wij alle zorgen rondom uw tuin uit handen zodat u meer tijd overhoudt om tot rust te komen.

Deze website zal u een duidelijk beeld geven hoe wij te werk gaan, wat u van ons kan verwachten, welke werkzaamheden we zoal verrichten. Ook kunt u op deze website de projecten bekijken welke we in het verleden uitvoerden. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor informatie of andere vragen.

"Tuingeluk is de kracht van de natuur ervaren. Graag geven wij je die ervaring."