Over ons

Dagelijks zetten wij ons met veel enthousiasme in voor onze opdrachtgevers

Missie

De natuur dichter bij de mens brengen om meer tuingeluk te ervaren. Natuur geeft rust en beleving van en in emoties. De natuur prikkelt onze zintuigen en kan een helende werking hebben. Dat is ons doel om u in verbinding te brengen met de natuur.

Visie

De omgeving, de klant en de woning met elkaar verbinden. Dat kan zijn dat bestaande elementen en materialen een belangrijk onderdeel kunnen zijn bij de inrichting van uw nieuwe tuin. Soms kunnen er herinneringen aan de materialen verbonden zijn die we goed kunnen gebruiken voor een nieuwe tuin. Ook de bio diversiteit in de bodem is erg belangrijk voor tuingeluk. Door de onderlinge verbindingen die we maken komt tuingeluk naar voren. Zo kunt u meer ontspannen en genieten van alle beleving die de natuur met zich meebrengt.

Waardetoevoeging

Uw tuin als optimale waardetoevoeging om het leef- en woonklimaat te optimaliseren.

36317795_2133624883537074_6974566764562612224_n.jpeg

Uw wensen en ideeën vertalen naar meer tuingeluk!

Dagelijks ontzorgen wij, met een vast team enthousiaste medewerkers, bedrijven en particulieren van alle werkzaamheden in en rondom de tuin. 

Zo kunt u bij ons terecht voor advies op het gebied van uw tuin en beplanting. Wij vertalen uw wensen en ideeën in een tuinontwerp, en leggen dit ontwerp voor u aan. 

Nadat de aanleg is voltooid zal deze ook onderhoud vragen. Ook dit onderhoud verzorgen we graag voor u. Vraag gerust naar de mogelijkheden.